کتاب شرق

0
مجموع : 0 ریال
سبد خرید خالی است!
بروزرسانی

راسته کنسروسازان

800000 ریال
موجود
نویسنده: جان اشتاین بک
مترجم: مهرداد وثوقی
ناشر : مروارید
موضوع: رمان
قطع: رقعی
نوع جلد: شومیز
سال چاپ: 1401
نوبت چاپ: 5
تعداد صفحات: 199
اشتراک

رمان «راسته‌ کنسروسازی» نوشته جان استاین‌بک - برنده‌ جایزه نوبل ادبیات 1962 - می باشد. این رمان جزو شیرین‌ترین و محبوب‌ترین رمان‌های استاین‌بک (اشتاین بک) است که همچون سایر آثار او‌ در دنیایی مرکب از واقعیت و خیال‌،‌ با آمیخته‌ای از طنز و نقدهای تند اجتماعی‌، زندگی محرومان و دردمندان جامعه را به تصویر کشیده است. شخصیت‌های این داستان انسان‌هایی هستند که با مسائل فلاکت‌بار اقتصادی دست به گریبان‌اند، اما پی شادمانی‌های کوچک می‌گردند تا شاید مرهمی باشد بر زخم‌های التیام‌ناپذیرشان و نیز مسکنی در مسیر پرتلاطم زندگی. در این رمان اشتاین بک بر مضامینی چون رفاقت، قناعت، اخلاق، پرهیز از نگاه سطحی به انسان‌های اطراف و حس نوستالژی تاکید شده و تمام این موارد در خلال فقر انسانها نشان داده می‌شوند.
حوادث رمان «راسته کنسروسازی» در خیابانی روی می‌دهد که حاشیه هایش پر است از ماهی هایی که قرار است به کنسرو تبدیل شوند. این اثر در سال 1945 میلادی برای نخستین بار منتشر شد و حدود 40 سال بعد فیلمی سینمایی با اقتباس از آن ساخته شد.
داستان در خلال جنگ جهانی دوم روی می‌دهد و نویسنده زندگی بومی ساکنان آن منطقه را روایت می‌کند و از شرایط زندگیشان می‌نویسد.
این رمان جز آثار پرخواننده اشتاین بک است و مانند اغلب کتابهای این نویسنده در فضای رکود اقتصادی روایت می‌شود و زندگی فقرا و مشکلات آنها را بیان می‌کند. به عبارتی مخاطب در این رمان با تصویری روشن از تقلای انسانها برای ادامه دادن زندگیشان روبه‌رو می‌شود.

 

 

 

 تمامی کالاها و خدمات فروشگاه حسب مورد دارای مجوزهای مربوطه بوده و همه فعالیتهای این

 

سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد .

 

 

 

ایمیل : info@ketabeshargh.com

 

  

 آدرس : تهران میدان انقلاب خیابان اردیبهشت پایین تر از خیابان جمهوری اسلامی پلاک 39 زنگ زیر همکف

 

 تماس با ما : 02166456295

 

شماره همراه و واتساپ  : 09129452845

 

بالا