کتاب شرق

0
مجموع : 0 ریال
سبد خرید خالی است!
بروزرسانی

رساله ای کوچک در باب فضیلت های بزرگ

نویسنده: آندره کیت - اسپونویل
مترجم: مرتضی کلانتریان
ناشر: آگه
موضوع: فلسفه
قطع: رقعی
نوع جلد : شومیز
سال چاپ: 1397
نوبت چاپ: 8
تعداد صفحات: 366
شابک: 9789644071744
اشتراک
 
آیا تا به حال شده که به جای اندیشیدن درباره بدی‌ها و شرارت‌ها و گناهان، بر روی فضایل و نیکی‌ها متمرکز شویم؟ تمرکز صرف بر زشتی‌ها، معمولاً محصول افراد افسرده و ناامید است. کمی اطرافمان را به دقت بکاویم. در زندگی روزمره تا چه حد در محیط زندگی، در رسانه‌ها، در تعاملات فردی و جمعی؛ چقدر از رذائل و دنائت‌های حیوانی در تن و اندام انسانی، سخن گفته می‌شود؟ نق‌زدن‌های مفرط و خود را در معرض اینگونه بادهای آلوده قرار دادن، به تدریج افراد را معتاد کرده تا همیشه و در همه جا از کثیفی و نادرستی و تلخی‌ها بگویند و به آن بیاندیشند در غیر این‌صورت احساس کاستی و نارسایی به سراغ‌شان خواهد آمد.
 
اما وقتی از اعمال نیک و فضیلت‌ها سخن گفته می‌شود و تلاش می‌گردد تا اعمال‌مان نیز در آن مسیر منظم شود، وجه تمایز ما با حیوان و غیر انسان نمایان می‌گردد. از همه مهمتر آنکه «فضیلت» قدرت انسانی است نه «شرارت».
 
در طول تاریخ بشر و در تلقی نادرست عامه مردم، خشم، نفرت، عصبیت، تعصبات کور، بدخلقی، سخت‌دلی، درنده‌خویی و ... به انسان قدرت و هیبت خاصی می‌داد و می‌دهد. اما چون به قول ارسطو، فضیلت امری اکتسابی است؛ پس زحمت می‌طلبد و همیت. برای بد بودن و زشت‌کرداری کافی است از حیوانات و غرایز خویش تبعیت کنیم، اما برای فاضل شدن و فضیلت‌محوری زحمت کسب و تثبیت آن در روح و روان لازم است.

 

 

 

 تمامی کالاها و خدمات فروشگاه حسب مورد دارای مجوزهای مربوطه بوده و همه فعالیتهای این

 

سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد .

 

 

 

ایمیل : info@ketabeshargh.com

 

  

 آدرس : تهران میدان انقلاب خیابان اردیبهشت پایین تر از خیابان جمهوری اسلامی پلاک 39 زنگ زیر همکف

 

 تماس با ما : 02166456295

 

شماره همراه و واتساپ  : 09129452845

 

بالا